Wat een portret!

Een mooie portretfoto van jouw kind(eren) om op te hangen aan de muur, een nieuwe portretfoto voor je social media of een wat meer artistiek portret om jezelf in het zonnetje te zetten? Kom maar langs!

Portretten schiet ik bij mij thuis, in de woonkamer! Je kunt kiezen uit een zwarte en/of witte achtergrond. Wanneer je kiest voor een zwarte achtergrond is het erg mooi om zelf ook donkere kleding aan te trekken. Zo wordt de aandacht direct naar jouw gezicht getrokken.

Een portretshoot duurt ongeveer 20 minuten en we zorgen samen voor voldoende afwisselende beelden. Als je graag een mooi portret wil van je kindje, is het handig om wat speelgoed of een leesboekje mee te nemen. Zo houden we de aandacht wat langer vast. En natuurlijk neem ik de tijd die nodig is wanneer het gaat om wat kleinere kinderen! We maken er een gezellig momentje van.

Wil jij ook een portret van jezelf, je partner of je kindje? Stuur me een berichtje via onderstaande knop!


Tarief portretshoot

  • Portretshoot bij mij thuis
  • Keuze uit witte en/of zwarte achtergrond
  • Inclusief 3 foto’s in hoge resolutie die jullie zelf mogen kiezen uit een online galerij
  • Alle foto’s zijn zorgvuldig door mij geselecteerd en bewerkt in kleur en zwart-wit
  • Keuzegalerij binnen 1 week online
  • Extra foto’s kosten €7,50,- per stuk
  • Harmonicaboekje van 7×7 cm en/of prints bijbestellen is mogelijk!


€ 69,- *

* Bovengenoemd bedrag is:
– per persoon; voor meerdere personen moeten ook meerdere tijdsloten worden gereserveerd.

Prijswijzigingen voorbehouden

N.B. Wanneer je een shoot bij mij boekt, ga je akkoord met het plaatsen van (een aantal van) de gemaakte foto’s op social media of op mijn website. Wil je dit liever niet, geef dit dan vooraf aan zodat we andere afspraken hierover kunnen maken!