Mijn werkwijze

Met liefde leg ik jullie liefde vast, waarbij ik aandacht heb voor de spontane momenten en details. Mijn doel is om jullie liefdesverhaal, inclusief die lach en die traan, vast te leggen en jullie een herinnering voor het leven mee te geven. Ik vier graag de liefde met jullie mee tijdens jullie trouwdag en zal dan ook gezellig aanwezig zijn op de momenten waarop dat kan en meer op de achtergrond aanwezig zijn op de momenten waarop dat moet ;).

Warm, verhalend en oprecht zijn woorden die mijn wijze van fotograferen samenvatten. Enthousiast, spontaan en open zijn woorden die mij als persoon samenvatten. Wil je graag nader kennismaken om te bekijken of wij een klik hebben? Neem dan snel contact met mij op voor een kennismakingsgesprek!

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we hoe jullie elkaar hebben leren kennen, hoe het aanzoek is gegaan en natuurlijk hoe jullie grote dag eruit zal gaan zien! Ik geef wat tips mee die jullie kunnen gebruiken in de planning van de dag en zal iets vertellen over mijn werkwijze. Ik hoop jullie snel te spreken!


Second shooter

Op jullie mooiste dag wil ik natuurlijk geen moment missen. Daarnaast wil ik het liefst alle momenten vastleggen vanuit verschillende hoeken.  Daarom komt mijn ‘second shooter’  Eva (Eva Aker Fotografie) met mij mee! Zij fotografeert de voorbereidingen bij de bruidegom, terwijl ik bij de bruid de details vastleg en natuurlijk het moment waarop de prachtige jurk wordt aangetrokken. Ook bij de ‘First look’, het moment waarop jullie elkaar voor het eerst zien, is het heel fijn en waardevol als zowel de reactie van de bruid als die van de bruidegom kan worden vastgelegd. Tijdens de ceremonie richt ik me wat meer op jullie als bruidspaar terwijl Eva aandacht heeft voor de emoties van de gasten. Na afloop worden alle beelden door mij in mijn stijl bewerkt.


Wil jij ons erbij hebben om jullie dag vast te leggen?

Tarieven trouwreportage

  • Trouwreportage van jullie dag (prijs afhankelijk van het aantal uren)
  • Inclusief kennismakingsgesprek vooraf
  • Inclusief alle door mij zorgvuldig geselecteerde en nabewerkte foto’s in kleur en zwart-wit (minimaal 350)
  • Foto’s worden binnen 6 weken digitaal geleverd in hoge resolutie
  • Preview binnen 48 uur
  • Exclusief reiskosten
  • Inclusief harmonicaboekje van 7×7 cm
  • Album bijbestellen mogelijk!


Vanaf € 999,- * (6 uur trouwfotografie)

* Bovengenoemd bedrag is:
exclusief eventuele reiskosten van € 0,30 per km vanaf 10 km van mijn woonadres en eventuele parkeerkosten

* Prijswijzigingen voorbehouden

N.B. Wanneer je een shoot bij mij boekt, ga je akkoord met het plaatsen van (een aantal van) de gemaakte foto’s op social media of op mijn website. Wil je dit liever niet, geef dit dan vooraf aan zodat we andere afspraken hierover kunnen maken!