Mijn naam is Saskia Veerman. Ik ben 38 jaar oud, moeder van 3 kinderen en vrouw van Thomas. Wij wonen in Hoorn, vlakbij een van mijn lievelingsplekjes: Schellinkhout. Verder kun je mij regelmatig vinden in een bos, de duinen of op een strand.

Dit zijn dan ook de plekken waar ik het liefst naartoe ga om foto’s te maken van jou of jouw gezin. Maar ook fijn in je eigen huis is natuurlijk mogelijk. Zeker als er ook een pasgeboren baby’tje vastgelegd zal worden. Ik doe er alles aan om ervoor te zorgen dat jij je op je gemak voelt en dat het vooral ook een gezellige en leuke ervaring is! Want dat zie je terug in de foto’s die jullie na afloop kunnen uitkiezen uit de galerij.

Naast fotograferen ben ik HSP coach, volg ik een opleiding tot counselor, verorber ik boeken en chocolade en probeer ik alle series van Netflix te kijken. Het beetje tijd dat dan nog overblijft, breng ik het liefste door met mijn familie en vrienden.

Wil je meer weten over mij? Volg mij dan op Instagram! Naast een kijkje achter de schermen, deel ik hier ook meer over mijn privé- en gezinsleven.